RJ_9993.jpg

Gouden trouwringen als symbool van eeuwige liefde

Bij een bijzondere gelegenheid als een huwelijk, horen ook bijzondere juwelen zoals gouden trouwringen. Jullie trouwringen zullen jullie de rest van jullie leven verder dragen, kies daarom voor kwalitatieve gouden trouwringen die ook echt een leven lang meegaan. Met een prachtig paar gouden trouwringen wordt jullie sprookje realiteit. Gouden trouwringen die worden gedragen bij het bezegelen van jullie huwelijken staan dan ook als symbool van eeuwig durende liefde. Ze zijn perfect om jullie liefde op zowel een traditionele als modieuze manier te tonen aan elkaar en aan de buitenwereld.

Ontdek snel ons ruime aanbod gouden trouwringen

Met gouden trouwringen een gouden tijd tegemoet

Goud is zeldzaam en dus gegeerd, het wordt gevonden in de natuur en is echt eeuwenoud. Men veronderstelt dat het afkomstig is van meteorieten die destijds de aarde troffen. Puur goud heeft een donker gele kleur maar is te zacht om te dragen als juweel, daarom wordt goud altijd als een samensmelting verwerkt tot juwelen. Deze samensmelting of legering kan door goud te mengen bijvoorbeeld met palladium of zilver om te komen tot wit goud. Ook door het te mengen met onder meer koper krijgt het goud een hardere structuur zodat het meer geschikt wordt om te dragen. Bij Rogge Juweliers ben je dan ook aan het juiste adres voor gouden juwelen, neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar ons mooie aanbod gouden oorbellen met stekers of nijpers.  

Gouden trouwringen in karaat gehalte naar keuze

Wanneer we spreken over 24 karaat goud dan hebben we het over goud in zijn pure vorm wat wegens haar grote zachtheid dus helaas niet bruikbaar is voor juwelen. Wanneer je kiest voor gouden trouwringen is er onder meer keuze aan het goudgehalte dat aangeduid wordt in karaat. Dat kan bijvoorbeeld gaan van 8 karaat gouden trouwringen, naar 9 karaat gouden trouwringen, 14 karaat gouden trouwringen, 18 karaat gouden trouwringen, tot 22 karaat gouden trouwringen. Het goudgehalte van de ringen heeft ook een invloed op de kleur van de ringen. Met haar bijzondere eigenschappen en mede doordat goud zeer zeldzaam is, vormt goud een heel kostbaar materiaal. Zo is goud ook makkelijk smeedbaar, heeft het een hoge dichtheid en is het goed bestand tegen corrosie, wat het uiterst geliefd maakt voor juwelen.

Welke gouden trouwringen kiezen jullie?

Gouden trouwringen kunnen afgewerkt worden naar wens en bieden keuze in samenstelling, vorm, kleur en gebruik van stenen en diamanten. Gouden trouwringen met diamanten zijn dan ook een veelgevraagde variant. Voorzien van een briljant of diamant gaan de gouden trouwringen nog meer schitteren dan ze al deden. Gouden trouwringen vind je in allerlei kleuren zoals geel gouden trouwringen, wit gouden trouwringen en rosé gouden trouwringen. Mag het voor jullie wel wat meer zijn, dan kunnen jullie uiteraard ook nog steeds kiezen voor gouden trouwringen met een bijzonder ontwerp, voorzien van diamanten en een uniek design.

Bekijk snel onze collectie gouden trouwringen

Bij Rogge Juweliers wordt steeds gekozen voor topmerken die enkel gebruikmaken van de beste materialen zodat wij steeds een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. De gouden trouwringen bij Rogge Juweliers zijn dan ook steevast voorzien van de vastgelegde keurtekens. Rogge Juweliers biedt een ruim assortiment aan gouden trouwringen zodat jullie veel keuzemogelijkheden hebben. Kom snel onze ruime collecties bewonderen en passen. Of jullie nu houden van klassiek, modern of modieus, bij Rogge Juweliers vinden jullie vast een paar gouden trouwringen naar wens. Kom alvast een kijkje nemen naar ons mooie aanbod gouden trouwringen en laat je inspireren door onze betoverende collecties in de winkel.