trouwers.jpg

Trouwen bij Rogge Juweliers

Vanwege de corona-crisis waren we halverwege maart genoodzaakt de winkel te sluiten middenin onze trouwweken waarbij onze klanten 10% korting krijgen bij aankoop van hun trouwringen én kans maken op een van de etentjes. Omdat het voor heel wat verloofden een moeiljke tijd geworden is om hun bijzondere dag voor te bereiden of te vieren, blijft onze actie nog verder lopen tot eind juni 2020. 


Van harte welkom bij

Van harte welkom bijRogge Juweliers

Rogge Juweliers is sinds jaar en dag een waar begrip in het Oudenaardse. De prachtige zaak wordt uitgebaat door Peter en Veerle, die allebei een opleiding tot goudsmid achter de rug hebben. Hun passie voor het vak wordt u bij het binnentreden meteen duidelijk.

Veerle biedt u dankzij haar kennis een onberispelijke service aan in de toonzaal. Zowel voor reparaties als de aankoop van een nieuw stuk kan u bij haar terecht voor alle advies. Peter staat in voor het uitvoerende werk. In zijn atelier creëert hij de meest indrukwekkende armbanden, halskettingen én zijn specialisatie (verlovings-) ringen. Bij Rogge Juweliers komt u terecht in de wereld van fijne kwaliteitsjuwelen en een mooie waaier aan uurwerken.

Bent u op zoek naar een mooi accessoire, een leuk cadeautje of een nieuw uurwerk, dan wordt u bij Rogge Juweliers in de watten gelegd met uiterst professionalisme en zorg.

 

Lees meer