trouwjurk.jpg

Verloving & huwelijk

Het is een bijzondere tijd geweest.

Maar er is één constante in ons leven: de liefde. We zagen heel wat relaties ontstaan of verder open bloeien. En misschien is het tijd voor een volgende stap ... Of heb je die al gezet?

In het begin van het jaar staat bij Rogge Juweliers Verloving en Huwelijk in de schijnwerpers. Heel wat mensen maken plannen voor een bijzondere gelegenheid dit jaar. Tenslotte laat de liefde zich niet tegenhouden door een virus.

Toegegeven, grote feesten zijn nog niet aan de orde, maar het blijft een bijzonder moment. Daarin krijgen de ringen nog grotere symbolische waarde.

In februari en maart geniet u bij Rogge Juweliers van een korting van 10% op trouwringen. En om het extra bijzonder te maken hebben we nog een geschenk in petto om met twee van te genieten.

Ben je nog niet toe aan trouwen? We helpen je graag bij het kiezen van je verlovingsring voor het aanzoek. We hebben een ruime collectie verlovingsringen. Ontdek ze vanuit jouw zetel op onze website.

Rogge Juweliers is in Oudenaarde reeds jaren specialist in verlovingsringen en trouwringen. Wij helpen u graag in alle rust uw verlovingsring of trouwring kiezen en lichten u alle nodige details toe. U kan ook telefonisch een afspraak maken op 055 30 37 89.

Tot binnenkort,

Peter en Veerle

Van harte welkom bij

Van harte welkom bijRogge Juweliers

Rogge Juweliers is sinds jaar en dag een waar begrip in het Oudenaardse. De prachtige zaak wordt uitgebaat door Peter en Veerle, die allebei een opleiding tot goudsmid achter de rug hebben. Hun passie voor het vak wordt u bij het binnentreden meteen duidelijk.

Veerle biedt u dankzij haar kennis een onberispelijke service aan in de toonzaal. Zowel voor reparaties als de aankoop van een nieuw stuk kan u bij haar terecht voor alle advies. Peter staat in voor het uitvoerende werk. In zijn atelier creëert hij de meest indrukwekkende armbanden, halskettingen én zijn specialisatie (verlovings-) ringen. Bij Rogge Juweliers komt u terecht in de wereld van fijne kwaliteitsjuwelen en een mooie waaier aan uurwerken.

Bent u op zoek naar een mooi accessoire, een leuk cadeautje of een nieuw uurwerk, dan wordt u bij Rogge Juweliers in de watten gelegd met uiterst professionalisme en zorg.

 

Lees meer