rj_0138.jpg

Bijzondere tijden, bijzondere maatregelen

Ook wij zijn bezorgd om ieders gezondheid, en willen het voor jullie dan ook zo veilig mogelijk maken om iets aan te kopen.
Zoals jullie vast vernomen hebben mogen ook wij helaas onze winkel niet openhouden zoals jullie dat van ons gewoon zijn. 
Hoewel onze sector hard getroffen wordt, willen wij er toch alles aan doen om niet bij de pakken te blijven zitten en hier door te geraken.

Nu het eindejaar in zicht is, willen we even stil staan hoe jullie toch een aankoop kunnen doen. We zouden jullie heel dankbaar zijn als we op deze manier op jullie steun kunnen rekenen.


Dat kan op diverse manieren:
 
  • Via de website www.rogge-juweliers.be : 
    • onderaan elk juweel of uurwerk vindt u een contactformulier. U kan dit invullen en doorsturen. 
    • U kan ons ook opbellen en het referentienummer van het artikel doorgeven.
  • Via de etalage:
    • u maakt een foto van een juweel of uurwerk en stuurt het door via mail, whatsapp of sms.
    • In elke etalage vindt u vanaf vandaag een letteraanduiding terug. U belt ons op, geeft de letter van de etalage door en omschrijft het artikel. Samen vinden we dit vlot terug.

Onze contactgegevens: 

Via deze kanalen volgen we al jullie oproepen op. Krijgt u niet onmiddellijk antwoord, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Op het ogenblik dat we contact hebben, spreken we verder af voor afhaling, thuislevering en betaling.
 
Samen zorgen we voor elkaar.
 
 
Het valt ons zwaar om jullie dit zo te moeten vragen, maar we hopen toch op jullie steun in deze moeilijke periode.
 
Veel dank,
 
Peter en Veerle
Van harte welkom bij

Van harte welkom bijRogge Juweliers

Rogge Juweliers is sinds jaar en dag een waar begrip in het Oudenaardse. De prachtige zaak wordt uitgebaat door Peter en Veerle, die allebei een opleiding tot goudsmid achter de rug hebben. Hun passie voor het vak wordt u bij het binnentreden meteen duidelijk.

Veerle biedt u dankzij haar kennis een onberispelijke service aan in de toonzaal. Zowel voor reparaties als de aankoop van een nieuw stuk kan u bij haar terecht voor alle advies. Peter staat in voor het uitvoerende werk. In zijn atelier creëert hij de meest indrukwekkende armbanden, halskettingen én zijn specialisatie (verlovings-) ringen. Bij Rogge Juweliers komt u terecht in de wereld van fijne kwaliteitsjuwelen en een mooie waaier aan uurwerken.

Bent u op zoek naar een mooi accessoire, een leuk cadeautje of een nieuw uurwerk, dan wordt u bij Rogge Juweliers in de watten gelegd met uiterst professionalisme en zorg.

 

Lees meer