rj_9997.jpg

Terug ten volle tot uw dienst

Wat zijn we blij jullie terug te zien!
 
Vanaf dinsdag 1 december is de winkel terug open. We zijn verheugd jullie te mogen verwelkomen en kijken er naar uit jullie terug van dienst te zijn. We nemen nog steeds alle mogelijke voorzorgen zodat we samen veilig verder kunnen door deze periode.
 
Vanaf maandag 7 december is de winkel elke dag open, en dat tot het einde van het jaar. Op zondag is de winkel open van 14 u tot 18 u.
 
Wie al even kwam kijken, zal intussen gemerkt hebben dat we niet stil gezeten hebben. Nieuwe en aangevulde collecties, maar ook tal van nieuwe eigen creaties, als inspiratie voor een nieuw hoofdstuk.
 
Tot slot willen we jullie allen bedanken voor alle steun de laatste weken. De vloed aan berichtjes waren hartverwarmend en heel fijn om te lezen! U kan zich niet voorstellen hoezeer we er naar uit kijken jullie allemaal te verwelkomen.
 
Tot binnenkort,
 
Peter en Veerle
Van harte welkom bij

Van harte welkom bijRogge Juweliers

Rogge Juweliers is sinds jaar en dag een waar begrip in het Oudenaardse. De prachtige zaak wordt uitgebaat door Peter en Veerle, die allebei een opleiding tot goudsmid achter de rug hebben. Hun passie voor het vak wordt u bij het binnentreden meteen duidelijk.

Veerle biedt u dankzij haar kennis een onberispelijke service aan in de toonzaal. Zowel voor reparaties als de aankoop van een nieuw stuk kan u bij haar terecht voor alle advies. Peter staat in voor het uitvoerende werk. In zijn atelier creëert hij de meest indrukwekkende armbanden, halskettingen én zijn specialisatie (verlovings-) ringen. Bij Rogge Juweliers komt u terecht in de wereld van fijne kwaliteitsjuwelen en een mooie waaier aan uurwerken.

Bent u op zoek naar een mooi accessoire, een leuk cadeautje of een nieuw uurwerk, dan wordt u bij Rogge Juweliers in de watten gelegd met uiterst professionalisme en zorg.

 

Lees meer