oudgoud_smelten_01.jpg

Oud goud bij Rogge Juweliers

U heeft oude juwelen die u niet meer draagt? Geen nood, bij Rogge Juweliers kan u ook terecht met oud goud.

U kan dan kiezen voor een transformatie, waarbij uw juweel wordt omgevormd tot een nieuw juweel. Of u kiest een nieuw juweel uit de collecties en betaalt met uw oud goud. Of u kiest voor een waardebon waarmee u op eender welk moment een juweel uit onze collecties kan aankopen, een herstelling kan betalen, ...

Kom gerust langs, dan kijken we met u graag verder naar de mogelijkheden

Van harte welkom bij

Van harte welkom bijRogge Juweliers

Rogge Juweliers is sinds jaar en dag een waar begrip in het Oudenaardse. De prachtige zaak wordt uitgebaat door Peter en Veerle, die allebei een opleiding tot goudsmid achter de rug hebben. Hun passie voor het vak wordt u bij het binnentreden meteen duidelijk.

Veerle biedt u dankzij haar kennis een onberispelijke service aan in de toonzaal. Zowel voor reparaties als de aankoop van een nieuw stuk kan u bij haar terecht voor alle advies. Peter staat in voor het uitvoerende werk. In zijn atelier creëert hij de meest indrukwekkende armbanden, halskettingen én zijn specialisatie (verlovings-) ringen. Bij Rogge Juweliers komt u terecht in de wereld van fijne kwaliteitsjuwelen en een mooie waaier aan uurwerken.

Bent u op zoek naar een mooi accessoire, een leuk cadeautje of een nieuw uurwerk, dan wordt u bij Rogge Juweliers in de watten gelegd met uiterst professionalisme en zorg.

 

Lees meer