Voorstel_11.jpg

Moondrops

Binnenkort kan u bij Rogge Juweliers de nieuwe juwelen ontdekken van Moondrops.

Moondrops is een collectie met 18 karaat gouden juwelen, bezet met bijzondere stenen. De combinatie van het fijn gevormde goud, de edelstenen vol glans en glitter en de speelse kleuren maken dit een heel draagbare collectie. 

Binnenkort vindt u de juwelen in onze winkel, maar u kan ze nu al ontdekken op onze website bij Moondrops.

Van harte welkom bij

Van harte welkom bijRogge Juweliers

Rogge Juweliers is sinds jaar en dag een waar begrip in het Oudenaardse. De prachtige zaak wordt uitgebaat door Peter en Veerle, die allebei een opleiding tot goudsmid achter de rug hebben. Hun passie voor het vak wordt u bij het binnentreden meteen duidelijk.

Veerle biedt u dankzij haar kennis een onberispelijke service aan in de toonzaal. Zowel voor reparaties als de aankoop van een nieuw stuk kan u bij haar terecht voor alle advies. Peter staat in voor het uitvoerende werk. In zijn atelier creëert hij de meest indrukwekkende armbanden, halskettingen én zijn specialisatie (verlovings-) ringen. Bij Rogge Juweliers komt u terecht in de wereld van fijne kwaliteitsjuwelen en een mooie waaier aan uurwerken.

Bent u op zoek naar een mooi accessoire, een leuk cadeautje of een nieuw uurwerk, dan wordt u bij Rogge Juweliers in de watten gelegd met uiterst professionalisme en zorg.

 

Lees meer