Onze winkel

Welkom bijRogge Juweliers

Bij juweliers Rogge komt u in de ruime wereld van fijne kwaliteitsjuwelen en een uitzondelijke brede waaier uurwerken. Met uiterste professionaliteit en zorg, worden in ons eigen atelier juwelen, voor de Rogge collectie, gecreëerd door goudsmid Peter Rogge. Deze creaties zijn stuk voor stuk unieke juwelen. Kom snel even langs in onze zaak zodat u uw favoriet uurwerk of het juweel van uw dromen kan vinden.

Ontdek onze creaties

Persoonlijke service bijRogge Juweliers

Ruim 15 jaar zorgen Peter en Veerle voor een uitstekende service. Hun passie voor het vak wordt u bij het binnentreden meteen duidelijk. Veerle biedt u een onberispelijke service in haar toonzaal. Zowel voor reparaties als de aankoop van een nieuw stuk kan u bij haar terecht voor alle advies. Peter staat in voor het uitvoerende werk. In zijn atelier creëert hij de meest indrukwekkende armbanden, kettingen én zijn specialisatie ringen.

Contacteer ons

Oud Goud bijRogge Juweliers

U heeft oude juwelen die u niet meer draagt? Geen nood, bij Rogge Juweliers kan u ook terecht met oud goud.

U kan dan kiezen voor een transformatie, waarbij uw juweel wordt omgevormd tot een nieuw juweel. Of u kiest een nieuw juweel uit de collecties en betaalt met uw oud goud. Of u kiest voor een waardebon waarmee u op eender welk moment een juweel uit onze collecties kan aankopen, een herstelling kan betalen, ...

Kom gerust langs, dan kijken we met u graag verder naar de mogelijkheden.